Ceremonia de nunta este unul dintre cele mai importante si dragi momente din viata si, chiar, din istoria unui cuplu. In primul rand, este o afisare publica a juramintelor de casatorie in calitate de cuplu care vrea sa stabileasca un contract marital.

Dar acest pas nu ar putea exista daca, pentru majoritatea cuplurilor, obiectivul ceremoniei de nunta nu ar ramane unul de nestramutat si, anume, de a-si expune angajamentul si dragostea unul fata de celalalt, din acel punct pentru tot restul vietii.

La bine si la greu, unul pentru celalalt

Pe langa declaratia publica si dezvaluirea juramintelor de nunta, pregatirea acestei zile importante din viata voastra de cuplu implica multe aspecte in privinta organizarii si pentru realizarea de invitatii de nunta deosebite si trimiterea lor la rude si prieteni. Mai ales ca dragostea voastra n-ar putea fi sarbatorita pe deplin fara sprijinul familiei si prietenilor vostri gata sa va fie alaturi in ziua nuntii voastre.  

Intotdeauna, chiar si in timpul practicilor istorice, oaspetii – precum rudele sau prietenii de familie – si-au oferit intotdeauna suportul si sustinerea pentru angajamentul asumat al celor doi viitori sot si sotie.

Dar este important ca voi sa va realizati si croiti propria ceremonie, astfel incat sa se potriveasca perfect cu dorintele voastre. In timp ce unele cupluri prefera o ceremonie restransa si cu valoare practica, alte cupluri prefera sa aiba o nunta ideala cu o petrecere de zile mari, cu focuri de artificii, formatie muzicala etc.

Oricare ar fi preferintele voastre, realizarea unor invitatii de nunta deosebite este o prima ocazie pentru invitatii vostri sa descopere o frantura din intregul concept al uneia dintre cele mai importante zile din viata voastra.

Pentru orice astfel de invitatie trebuie sa straluceasca in armonie cu bucuria voastra, parcurgeti urmatoarele recomandari:

  1. Ce stil preferati?

Exceptie facand informatiile legate de locatie, ziua si ora ceremoniei, invitatiile de nunta, in functie de stilul ales de voi, ofera un indiciu cu referire la formalitatea nuntii. Voi ce tip de eveniment preferati, clasic si elegant, casual si destins, glamorous si modern?

  1. Care sunt culorile voastre preferate?

Poate veti utiliza anumite simboluri distincte atat pentru decorarea invitatiilor de nunta cat si pentru decorarea spatiului unde va avea loc petrecerea. Culorile invitatiilor de nunta sunt deosebite si e indicat sa le folositi si pentru baloane si alte elemente de design, fete de masa, servetele etc.

  1. Aveti grija ca textul sa fie lizibil

Odata ce ati stabilit culorile si motivele cele mai potrivite pentru invitatiile de nunta, aveti grija ca textul sa fie citet. Iar in timp ce firma unde le veti comanda o sa va ofere numeroase informatii tehnice, nu uitati ca in general nu sunt recomandate nuantele de culori deschise pe un fundal tot deschis la culoare, sau scris cu vopsea inchisa la culoare pe un fundal inchis la culoare.

  1. Alegeti-va cuvintele cu incredere

Mai simplu inseamna mai clar. Editati invitatia astfel incat informatiile de interes sa fie cat mai clar punctate, precum locatia ceremoniei religioase, locatia petrecerii, recomandari de vestimentare, orele etc. Formularile de invitatie sa nu fie, totusi, nici prea formale, dar nici prea superficiale.  

Pastrati o nota de seriozitate combinata cu bucurie, astfel incat sa transmiteti incantarea voastra si celor dragi. In ultima instanta, nu uitati sa specificati ca oaspetii sa va confirme sau infirme disponibilitatea lor de a participa la nunta voastra, astfel incat sa puteti organiza cat mai bine lucrurile la biserica si la locatia restaurantului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here